Kontaktuppgifter till anslutna banker

Skicka e-post

Den här brevlådan är avsedd för att rapportera säkerhetsincidenter om BankID.

Vi hänvisar i första hand till sidan [BankID och säkerhet](/security) där svar på de flesta säkerhetsrelaterade frågor finns.

Misstänker du att du är utsatt för ett bedrägeri med BankID ska du kontakta din bank. Gör en polisanmälan och spärra dina BankID.

Om du som BankID-användare behöver teknisk support eller har frågor om ditt BankID, vänligen kontakta BankID-supporten hos din bank.


Den här brevlådan är avsedd för tekniska frågor från programutvecklare som implementerar BankID-stöd.

[Teknisk information](/utvecklare/rp-info) innehåller svar på de flesta tekniska frågor. Vi kan tyvärr inte besvara frågor som täcks av informationen på webbplatsen eller i dokumentationen. Vi har inte heller kontinuerlig bevakning av brevlådan utan svarar i mån av tid.

Om du är slutanvändare av BankID, kontakta BankID-supporten hos din bank.


Den här brevlådan är avsedd för frågor från företag, myndigheter och organisationer som använder eller vill börja använda BankID i sina tjänster.

Vi hänvisar i första hand till sidan [Kom igång](/foretag/anslut-ftg) där svar på de flesta affärsmässiga frågor finns. Vi har ingen kontinuerlig bevakning av den här brevlådan men svarar i mån av tid.


Adress och telefon

  • Finansiell ID-Teknik BID AB
  • Södra Kungstornet
  • Kungsgatan 33
  • 111 56 Stockholm
  • 08 411 81 50