Driftstatus:

Jobba hos oss

Genom snabb och säker digital identifiering möjliggör vi ett modernt och tillgängligt samhälle.

Med över 8,5 miljoner användare och 7100 anslutna företag kommer ett stort ansvar, som vi är både stolta över och ödmjuka inför.

Fiskar_1400x930

Aktuella lediga tjänster

Just nu finns nedanstående tjänster att söka hos oss. Klicka dig vidare till vår samarbetspartner för att läsa mer om respektive tjänst.

Supporthandläggare

Enterprise architect

Compliance specialist

Familjär känsla och ett stort uppdrag

Med över 8,5 miljoner privata användare och 7100 anslutna verksamheter som använder BankID i sina tjänster har vi ett stort ansvar att axla. Och det gör vi tillsammans, med nära lagarbete och en familjär kultur.

Hos oss får du möjlighet att utveckla din fulla potential i en vänlig miljö. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre tillsammans. Vi drivs av att bidra till samhällsviktig infrastruktur som är till stor nytta för många människor.

"Det känns fantastiskt att förvalta och utveckla en viktig samhällsfunktion med så stor betydelse för vårt samhälle. Jag blir ständigt imponerad av de innovativa tillämpningsområden som BankID skapar."

Peter,
Produktägare onboarding

peter_s

"A great place to work"

Våra fantastiska medarbete har ett engagemang och en stolthet för sitt arbete utöver det vanliga.

Vi ett "Great place to work" certifierat bolag. Det innebär att våra medarbetare tycker vi är en utmärkt arbetsplats och känner stolthet för det de gör, trivs med kollegor och känner tillit till bolaget.

A Great Place to work genomför medarbetarundersökningar av 19,8 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 106 länder varje år. Resultatet används för att nå bättre verksamhetsresultat och skapa en arbetsplatskultur där varje medarbetare känner tillit och engagemang.

Våra värderingar visar vägen

I allt vi gör har vi våra grundvärderingar med oss. Oavsett om vi pratar om teknisk funktionalitet, vår kommunikation eller om användarupplevelsen vill vi alltid vara:

  • Proaktiva

  • Tillgängliga

  • Säkra

”Eftersom vi alltid strävar efter att ligga i framkant får jag jobba med den senaste tekniken och säkerheten. Det gör mitt jobb spännande, utvecklande och lärorikt.”

Katja,
Teknisk produktägare

katja

Mer om oss