Driftstatus:

20 års erfarenhet av digital identifiering

Med BankID får du inte bara en stabil och säker lösning för digital identifiering och underskrift, utan också våra 20 år av erfarenhet på området. Och vårt höga förtroendekapital hos dina kunder..

man_motljus_1400x930

En trygg och stadig revolutionär

I snart 20 års tid har vi revolutionerat vardagen i det svenska samhället.

Med digital identifiering har samhället blivit både mindre och större på en gång. Myndigheter och företag har kommit närmare folket och blivit mer tillgängliga. Privatpersoner har tillgång till fler tjänster och företag var och när de vill.

Träffa våra 8,5 miljoner användare
Idag använder nästan alla svenskar BankID och känner sig trygga med det. Och tusentals företag har integrerat BankID i sina tjänster. Gör det du också. Då får du säker, snabb och uppskattad identifiering som används av över 8,5 miljoner svenskar. Dessutom får du möjligheten att skydda känsliga transaktioner med underskrifter.

Kundcase: Scrive

"Användarvänlighet och hög tillgänglighet i kombination med sömlös integrering av vår produktsvit, har gjort BankID till en faktor både vi och våra kunder förlitar sig starkt på."

grupp-business

Säkrar identiteten och integriteten

Snabb och säker digital identifiering lägger grunden för ett modernt och tillgängligt samhälle.

Vi är stolta över det förtroende vi har fått och värnar om det. Säker identitet och integritet ligger oss varmt om hjärtat. Vi sätter säkerheten främst i allt vi gör och delar aldrig någon personlig data om de som använder BankID.

Se och prova våra användarflöden

I vår demo kan du se olika användarflöden för BankID, prova dem själv samt testa att lägga in egna beskrivande texter.

Till demon

Prenumerera på nyheter från oss

Få nyheter, information och inbjudningar till events i vårt nyhetsbrev.

Newsletter

Över 8,5 miljoner användare

Ja, nästan alla vuxna svenskar har ett BankID. De använder det också ofta för att identifiera sig och skriva under digitalt.

Se mer av vår statistik